O nama

ADVANTO d.o.o. je 100% privatna kompanija, osnovana 2008.godine, sa sedištem u Beogradu .

Osnovana je sa idejom da se kvalitetom usluge, modernizacijom osnovnih sredstava i konstantnim unapredjenjem uslova rada za svoje zaposlene, izdvoji iz svog poslovnog okruženja.

Advanto d.o.o. je specijalizovan za usluge domaćeg i medjunarodnog transporta robe (FTL&LTL), gde nam je dugododišnje iskustvo omogućilo da postanemo jedan od lidera na tržistu, posebno u delu nacionalnog transporta robe sa kontrolisanim temperaturnim režimom.

Osim drumskog transporta robe u zemlji i inostranstvu, izdvajamo usluge carinjenja robe, zatim skladištenje i kapilarnu distribuciju robe.

Na dnevnom nivou, naši timovi realizuju više od 250 transportnih naloga.

Kompanija zapošljava 72 visoko obučena radnika na različitim radnim pozicijama, uglavnom sa višegodišnjim iskustvom u oblasti transporta.

Osnovni ciljevi kompanije su konstantno usavršavanje upravljanja kroz implementaciju novih alata i uvodjenje standarda kvaliteta, zatim razvoj novih integrisanih usluga i visoka stabilnost u poslovanju, uz konstantno unapređenje kvaliteta usluge u skladu sa najvišim zahtevima evropskog tržista.

Naše usluge su dostupne 7 dana u nedelji, 24h dnevno, na teritoriji cele Evrope.